Login Pop-up

  +389 (0)2 2573 555 // +389 (0)2 2571 123

  Сервис

  Сервис Пратете слики од оштетувањето на вашата кола и ние ќе ви ја пратиме нашата понуда. Рокот на одговор е најдоцна до 3 дена од пријавување на штетата.

  Камиони

  Камиони Една од главните дејности на овој сервис е репарирањето и сервисирањето на комерцијалните возила (камиони)

  Чамци

  Чамци Од неодамна одделот за производство на делови од стаклопластика доби нова област и започна со редизајнирање, репарирање и производство на чамци од стаклопластика...

  Приколици

  Приколици Kомплетно репарирање и поправки на приколки, како и разладни комори на приколици. Располагаме со опрема за електронска дијагноза на системи.

  Тјунинг

  Тјунинг Сатра е наjпозната по своите креации. Tuning-от е една од главните преокупации на сатра и е поле каде постојано се усовршуваме...

  Претплати се за новости

  Контакт

  СА-ТРА
  Улица: 34 бр.7 нас.Илинден, 1041 Скопје, Македонија
  Телефон: +389 (0)2 2571 123
  Телефон: +389 (0)2 2573 555
  E-mail: info@satra.com.mk

  Map

  Scroll to top