Login Pop-up

+389 (0)2 2573 555 // +389 (0)2 2571 123

Фарбарски оддел

saima

Во фарбарскиот оддел располагаме со 2 (две) современи комори за фарбање од марката SAIMA, мешалка за бои од марката Стандох со над 50.000 илјади нијанси и разновиден тип на рачен алат за квалитетно лакирање на возилата.

Контакт

СА-ТРА
Улица: 34 бр.7 нас.Илинден, 1041 Скопје, Македонија
Телефон: +389 (0)2 2571 123
Телефон: +389 (0)2 2573 555
E-mail: info@satra.com.mk

Map

Scroll to top