Login Pop-up

+389 (0)2 2573 555 // +389 (0)2 2571 123

Оддел за механика и монтажа

mehanika

Одделот за механика и монтажа опремен е со 2 (две) двостолбни дигалки, компјутерско ласерски уред за контрола и корекција на геометријата на подвозјето на возилата, тестер за контрола и дијагноза на мотористиката и електриката, апарат за контрола и полнење на клима уреди, машина за хемиско чистење на ентериерот на возилото, апарат за балансирање на тркала, апарат за демонтажа и монтажа на пневматици, апарат за подесување на светлосните уреди на возилата, разновиден специјален универзален рачен алат за извршување на механичарски работи.

Контакт

СА-ТРА
Улица: 34 бр.7 нас.Илинден, 1041 Скопје, Македонија
Телефон: +389 (0)2 2571 123
Телефон: +389 (0)2 2573 555
E-mail: info@satra.com.mk

Map

Scroll to top