Login Pop-up

+389 (0)2 2573 555 // +389 (0)2 2571 123

Преработка и продолжување на возила

proekti

Исто така во нашиот сервис имаме тим кој што се занимава со преработка и продолжување на возила.

Контакт

СА-ТРА
Улица: 34 бр.7 нас.Илинден, 1041 Скопје, Македонија
Телефон: +389 (0)2 2571 123
Телефон: +389 (0)2 2573 555
E-mail: info@satra.com.mk

Map

Scroll to top