Donec ante odioDonec ante odioDonec ante odioDonec ante odio

Вашето SCANIA возило конечно ја доби заслужената грижа и во Македонија

13033-001-377 tcm40-417231

-Продажба на оригинални резервни делови.
-Електронска дијагноза.
-Редовен сервис и промена на оригинално SCANIA масло.
-Сите механичарски работи со употреба на специјализиран алат.

Повеќе...

Scania & Satra

 

 

satra-scania

Со задоволство сакаме да Ве информираме дека нашиот сервис е овластен од страна на SCANIA за сервисирање на сите возила од брендот на SCANIA, како и за продажба на оригинални резервни делови!

Повеќе...

Новости од Scania

 


scania-grandopening

Грешка
  • Грешка при вчитување податоци од дотур
Грешка
  • Грешка при вчитување податоци од дотур