About Us / News

Продажба на оригинални резервни делови

 Ние сме авторизиран сервис партнер на познатите светски брендови SCANIA и SCHMITZ CARGOBULL

Најдобра грижа за Вашиот автомобил

Нашиот искусен и стручен тим знае најдобро што му е потребно на Вашиот автомобил

Најсовремена технологија и светски стандарди

Ние знаеме како изгледот и перформансите на Вашеиот автомобил да ги модифицираме според Вашите барања!

Керамичка заштита

Постојана заштита на Вашето возило 

Најдобар пријател на Вашето SKANIA возило

Долгогодишно искуство во сервисирање и продажба на оригинални резервни делови за сите возила од брендот SCANIA

Лесен Куфер - ALPSKO

Тие знаат да препознаат квалитет, а ние знаеме да ја оправдаме довербата на нашите соработници!

Sa-Tra

Starting in the far 1974, it was a small 32mworkshop with primitive tools and accessories.
Over time, more modern tools were gradually procured and the work was increasingly refined.

Contact

Phone:
+389 (0)2 2571 123
+389 (0)2 2573 555
+389 (0)2 2572 068

info@satra.com.mk


Follow us on social medias

Satra on Facebook

CeramicPro on Facebook

Satra on Instagram

CeramicPro on Instagram

Grass on Instagram

Location

Street 34, No. 7, Ilinden,
1041 Skopje, Macedonia