Image

Са-Тра

Во салонот на Са-Тра ќе ја добиете сета потребна нега за Вашето возило.

Сервис, тјунинг, лимарија и фарбање, сервис на приколки, редизајнирање, репарирање и производство на чамци од стаклопластика.

КГЛ

КГЛ СИСТЕМС е специјализирана компанија за надоградба на комерцијални возила, вградба на опрема во возилата и сервисирање на опремата.

Надоградбите на возилата ги правиме на камионски шасии и приколици, како и трансформација на стандардни комерцијални возила (VAN) во специјални возила.

KGL Logo
Scania logo

SCANIA

Нашиот сервис е овластен од страна на SCANIA за сервисирање на сите возила од брендот на SCANIA, како и за продажба на оригинални резервни делови!

SCHMITZ CARGOBULL

Располагаме со широк асортиман на оригинални Schmitz Cargobull резервни делови.

Вршиме комплетна услуга за репарирање и поправка на Вашите камиони и приколки.

Вршиме лимарско лакерски поправки, исправуваме шасии како и репарации на разладни комори на приколки.

Image
Image
kgl logo
scania logo
Image