Надградби по ATP стандард

👉 За беспрекорен изглед, совршена функционалност и висока термоизолација по ATP стандард кој ги задоволува сите норми за транспорт на храна, лекови и стоки за чиј транспорт е потребен контролиран транспортен режим!

 • Сендвич панели за кровот, челниот ѕид и страниците од сопствено производство
 • Против-лизгачки композитен под со појачана носечка структура
 • Врати изработени од inox рамки и каса
 • inox брави и шарки
 • констукција од шини и куки за специјализирани потреби на нашите соработници

+ Дополнителна опрема:

 • Лед осветлување во внатрешноста на боксот
 • Габаритно осветлување
 • Заштита од странично подлетување
 • Калници над задните тркала
 • Гумени одбојници на задната рамка
 • Скала за качување на задна и странична врата
 • Аеродинамичен спојлер над возачка кабина
 • Лесна надоградба за максимална корисна носивост...


Печати   Е-пошта