Термоизолација - FIAT Doblo

 FIAT Doblo е подготвено да ги исполни барањата и потребите на своите нови сопственици!
👉 Ова е уште еден наш успешен проект и уште една термоизолација по највисоки стандарди со панели од сопствено производство за чиј квалитет гарантираме ние!
- Вграден ладилен уред
- Под со заштита од лизгање при движење и отпорен на абење
- Идеално дихтување на споевите
- Полиестерски одлиени капаци на вратите...
❗ Имате уште некоја специфична желба? Ние со сигурност можеме да ја исполниме!

 


Печати   Е-пошта