Фриго бокс

🥰Исполнивме уште еден списик на барања до најситен детаљ - создадено да ги задоволи специфичните потреби на нашите клиенти!
- Гарантираме за квалитетот на панелите - тие се комплетно наш производ!
- Низок коефициент на термопроводливост за одлична термичка изолација
- Појачана носечка структура на подот
- Иноксни рамки и каса на вратите, иноксен оков т.е. шарки, механизми и брави
- Одлично дихтување - повеќеморен гумен профил кој ги задржува својствата и еластичноста и на -20 степени
+ додатна опрема по барање на клиентите


Печати   Е-пошта