Изработка на церада

 Добивме листа на барања од нашите соработници - исполнивме се што беше од нас побарано - резултатот е возило со церада целосно прилагодено на потребите на своите сопственици!
👉 Специјална надградба, изработка на церада и продолжување на шасија за максимално задоволување на бизнис потребите на нашите клиенти! Фотографиите зборуваат за нашите дела:

 


Печати   Е-пошта