Изработка на калапи и резервни делови од полиестер

👨‍🔧 Бројни успешно реализирани проекти стојат зад нас и нашиот стручен тим - изработуваме калапи и резервни делови од полоестер.

👨‍🔧 Деловите за Green Machine чистачите на улици се произведуваат кај нас, имаме комплетна изработка на чамци од полиестер, можеме да се пофалиме и со иноватовно електрично возило...


Печати   Е-пошта