Прво УАЗ фриго возило

Актуелно

Денес го пуштаме во употреба првото УАЗ фриго возило во соработка со Satra. Честитки до Млекара Ѓоргиеви

uaz-gjorgievi-1.jpg uaz-gjorgievi-2.jpg uaz-gjorgievi-3.jpg

uaz-gjorgievi-4.jpg

Печати