Термоизолација - Renault Master

Честит празник со завршена уште една термоизолација на комерцијално возило - овој пат Renault Master возило е подготвено да ги исполни потребите на неговиот сопственик!
- Максимален товарен волумен и корисна носивост
- Припрема за дополнителна надградба на ладилен уред
- Лесен пристап за промена на сијалички на задни светла
- Идеално дихтување на споевите...
❗Врвна термоизолација на комерцијални возила со панели од сопствено производство. За детални информации контактирајте не!


Печати   Е-пошта