Уште еден проект - Tермоизолација на комерцијални возила

 Можеме да гарантираме за квалитетот затоа што е сопествено производство, затоа што е целосно остварување на Вашите желби и барања, затоа што имаме огромно искуство...
❗ Завршен уште еден проект термоизолација на комерцијални возила:
- Фиберглас ламинат со XPS изолационен материјал за панелите на кровот, челниот ѕид и страниците
- Рапав завршен слој на подот отпорен на абење
- Полиестерски одлиени капаци исполнети со XPS изолационен материјал за задните и страничните врати
- Максимален товарен волумен и корисна носивост
- Иноксни прагови на вратите...

 


Печати   Е-пошта