Термоизолација на комерцијални возила

Ние сме најдобриот партнер на Вашиот бизнис кога Ви треба термоизолација на комерцијални возила - ние сме исполнување на сите Ваши потреби и желби!
👉Термоизолација на комерцијални возила со панели од сопствено производство - еве по што се разликуваме:
- Панелите на кровот, челниот ѕид и страниците се изработени од фиберглас ламинат со XPS изолационен материјал - одлична термичка изолација
- Панелот на подот е со појачана носечка структура од шперплоча 10мм заштитена со смола, исполнета со полиуретан и рапав завршен слој - отпорна на абење и против-лизгачка
- Вратите се од полиестерски одлиени капаци исполнети со XPS изолационен материјал
- Специјално дизајниран и функционален облик на динцињата за максимално искористување на товарен волумен
- Прагови заштитени со inox ли алуминиум
- Идеално дихтување на споевите
- Лесен пристап за промена на сијалички на задни светла
- Максимална корисна носивост и товарен волумен


Печати   Е-пошта