За Нас / Актуелно

SA-TRA Detailing Center & Ceramic Pro

SA-TRA Detailing Center & Ceramic Pro Macedonia!

Обложување со полиестерски табли

Заштитно обложување со полиестерски табли на товарен простор на секаков вид комерцијални возила

Надградба на возила - Електрометал

СА-ТРА & КГЛ Системи Надградба на комерцијални возила - Церада со страници!

Надградба и изработка на церада

Специјална надградба, изработка на церада и продолжување на шасија

Специјален третман на Grdovjanka

Специјален третман на Grdovjanka од светски познатиот руски бренд Grass автокозметика

Са-Тра

  Почнувајќи од далечната 1974 година, се работеше во мала работилница од 32mсо примитивни алати и прибор.
Со тек на времето постепено се набавуваа посовремени алати и работењето се повеќе се усовршуваше.

Контакт

Телефон:
+389 (0)2 2571 123
+389 (0)2 2573 555
+389 (0)2 2572 068

info@satra.com.mk


Следете не' на социјалните мрежи

Сатра на Facebook

CeramicPro на Facebook

Сатра на Instagram

CeramicPro на Instagram

Grass на Instagram

Локација

Улица 34 бр. 7 нас. Илинден,
1041 Скопје, Р. Македонија