Сервисирање на возила

Исправање на шасија

Фарбање на возила

Центрирање на возила

Чамци

Тјунинг

Камиони

Тим кој се грижи за Вашиот подвижен имот!

СА-ТРА е компанија која постои повеќе од 25 години во автомобилската индустрија на Македонскиот пазар.
Основни дејности на компанијата СА-ТРА се:
 • Поправка и одржување на лесни и тешки товарни возила,
 • Надградба на шасии и изработка фриго боксови,
 • Козметика, стилско уредување и керамичка заштита на возила,
 • Сопствено производство на моторни чамци,
 • Производство на делови од полиестер.
car

Поправка на автомобили

Со долгогодишно искуство и макотрпна работа СА-ТРА успеа да создаде центар во кој ќе ги задоволи сите потреби на Вашето возило.

Во поглед на тоа да се погрижиме за се што ви треба да добиете на едно место СА-ТРА располага со најсовремена техника за:

 • Ласерско Центрирање
 • Балансирање
 • Вулканизирање
 • Контрола, полнење и освежување на клима уредот
 • Мотористика и дијагностика

Satra detailing centre

СА-ТРА е официјален дистрибутер на познатиот бренд за керамичка заштита Ceramic Pro, пропратен со средствата за полирање и перење возила од Grass палетата на производи.

Нано-керамичката технологија Ви нуди отпорност, заштита и издржливост на надворешната површина на вашето возило!

Image
Image

Поправка на камиони

Продажба на оригинални резервни делови

-Са-Тра располага со широк асортиман на оригинални резервни делови.


Сервис
 • Една од најглавните дејности во овој сервис е репарирањето и одржувањето на комерцијалните возила (Камиони).
 • Експетивно, квалитетно и во најкраток рок ќе биде вратен во кондиција Вашиот основен алат за работа и профит.
 • Сервисирањето е со оригинални резервни делови, промена на масло, промена на филтри, електронска дијагностика.
 • Сите механички работи ќе бидат извршени прецизно со употреба на специјализиран алат користен од стручен кадар.

Лимарија и фарбање

-Лимаријата и фарбањето се извршуваат со професионален алат и опрема.


Машинско перење
scania logo big image

Овластен партнер на SCANIA

Вашето SCANIA возило конечно ја доби заслужената грижа и во Македонија

Во СА-ТРА ќе добиете:

 • Продажба на оригинални резервни делови
 • Електронска дијагноза
 • Редовен сервис и промена на оригинално SCANIA улје
 • Сите механичарски работи со употреба на специјализиран алат користен од обучен кадар по нормите на SCANIA
 • Штелување вентили
 • Центрирање на подвозје
 • Балансирање и промена на гуми
 • Исправување на шасија
 • Лимарија и фарбање во комора за товарни возила
 • Машинско перење на товарни возила

Лимарија, фарбање и козметички третман

Искуство во лакирањето со помош на врвна технологија и високо квалитетни фарбарски материјали кулминира со перфекција во работата.

За севкупна грижа на Вашето возило Са-Тра воведе козметички третман и тоа:

 • Хемиско чистење
 • Полирање
 • Освежување на пластични делови

Во Са-Тра можете да ги добиете сите лимарски работи со најсовремена технологија и светски стандарди за:

 • Извлекување
 • Центрирање 
 • Пеглање

Поправка на приколки

Продажба на оригинални резервни делови

Са-Тра располага со широк асортиман на оригинални Schmitz Cargobull резервни делови.

Лимарија и фарбање

Лимаријата и фарбањето се извршуваат со професионален алат и опрема.

Сервис

Во нашиот сервисно продажен комплекс на автопатот Скопје - Куманово ќе добиете комплетна услуга за репарирање и поправка на Вашите камиони и приколки.

Вршиме лимарско лакерски поправки, исправуваме шасии како и репарации на разладни комори на приколици.
Располагаме со опрема за електрична дијагноза на системите: Wabco, Knorr - Bremse, Haldex.

Поправка на:

 • Електрика
 • Воздух
 • Механика за сите типови полуприколки
 • Поправка на феропласт и панели од полиестер со делови од лагер.
scania logo new schmitz-logo
 

 

СА-ТРА е овластен сервис за Schmitz Cargobull