Green Machines

👉 Green Machines - комплетно македонски производ, а ние сме горди што сме дел од процесот на создавање совршенство!

👉 Во СА - ТРА внимателно и многу прецизно се произведуваат деловите од полиестер за Green Machines - чистачи на улици!

green machines


Print   Email