Продажба на оригинални резервни делови

 Ние сме авторизиран сервис партнер на познатите светски брендови SCANIA и SCHMITZ CARGOBULL - кај нас можете да најдете оризинални резрвни делови за Вашите возила!

 

{gallery}satra-link_23{/gallery


Print   Email