Лесен Куфер - ALPSKO

 Тие знаат да препознаат квалитет, а ние знаеме да ја оправдаме довербата на нашите соработници!
💯 Реализиравме уште една специфична листа на барања за надградба на комерцијално возило - ЛЕСЕН КУФЕР. Сега транспортот е прилагоден на природата на работата, а нивните производи сигурно и безбедно стигнуваат до Вас!


Print   Email