За Нас / Актуелно

Надградба и изработка на церада

Специјална надградба, изработка на церада и продолжување на шасија

Специјален третман на Grdovjanka

Специјален третман на Grdovjanka од светски познатиот руски бренд Grass автокозметика

Возила за шинтерска служба

Шинтерската служба ќе добие ВИП Возила за транспорт на кучиња, специјално изработени од тимот на СА-ТРА и КГЛ Системи!

Прво УАЗ фриго возило

Денес го пуштаме во употреба првото УАЗ фриго возило во соработка со Satra. Честитки до Млекара Ѓоргиеви

Са-Тра

  Почнувајќи од далечната 1974 година, се работеше во мала работилница од 32mсо примитивни алати и прибор.
Со тек на времето постепено се набавуваа посовремени алати и работењето се повеќе се усовршуваше.

Контакт

Телефон:
+389 (0)2 2571 123
+389 (0)2 2573 555
+389 (0)2 2572 068

info@satra.com.mk


Следете не' на социјалните мрежи

Сатра на Facebook

CeramicPro на Facebook

Сатра на Instagram

CeramicPro на Instagram

Grass на Instagram

Локација

Улица 34 бр. 7 нас. Илинден,
1041 Скопје, Р. Македонија