За Нас / Актуелно

Scania промоција

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi consequat non felis ac sagittis. Aliquam erat volutpat. Fusce luctus lacus eu viverra semper. Proin pharetra justo felis, eget facilisis lorem fermentum vitae. Quisque purus leo, semper nec vestibulum in, lobortis non massa.

Scania промоција (2)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi consequat non felis ac sagittis. Aliquam erat volutpat. Fusce luctus lacus eu viverra semper. Proin pharetra justo felis, eget facilisis lorem fermentum vitae. Quisque purus leo, semper nec vestibulum in, lobortis non massa.

Са-тра со нова понуда (2)

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi consequat non felis ac sagittis. Aliquam erat volutpat. Fusce luctus lacus eu viverra semper. Proin pharetra justo felis, eget facilisis lorem fermentum vitae. Quisque purus leo, semper nec vestibulum in, lobortis non massa.

Са-тра со нова понуда

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi consequat non felis ac sagittis. Aliquam erat volutpat. Fusce luctus lacus eu viverra semper. Proin pharetra justo felis, eget facilisis lorem fermentum vitae. Quisque purus leo, semper nec vestibulum in, lobortis non massa.

Са-Тра

  Почнувајќи од далечната 1974 година, се работеше во мала работилница од 32mсо примитивни алати и прибор.
Со тек на времето постепено се набавуваа посовремени алати и работењето се повеќе се усовршуваше.

Контакт

Телефон:
+389 (0)2 2571 123
+389 (0)2 2573 555
+389 (0)2 2572 068

info@satra.com.mk

Локација

Улица 34 бр. 7 нас. Илинден,
1041 Скопје, Р. Македонија