За Нас / Актуелно

Продажба на оригинални резервни делови

 Ние сме авторизиран сервис партнер на познатите светски брендови SCANIA и SCHMITZ CARGOBULL

Најдобра грижа за Вашиот автомобил

Нашиот искусен и стручен тим знае најдобро што му е потребно на Вашиот автомобил

Најсовремена технологија и светски стандарди

Ние знаеме како изгледот и перформансите на Вашеиот автомобил да ги модифицираме според Вашите барања!

Керамичка заштита

Постојана заштита на Вашето возило 

Најдобар пријател на Вашето SKANIA возило

Долгогодишно искуство во сервисирање и продажба на оригинални резервни делови за сите возила од брендот SCANIA

Лесен Куфер - ALPSKO

Тие знаат да препознаат квалитет, а ние знаеме да ја оправдаме довербата на нашите соработници!

Са-Тра

  Почнувајќи од далечната 1974 година, се работеше во мала работилница од 32mсо примитивни алати и прибор.
Со тек на времето постепено се набавуваа посовремени алати и работењето се повеќе се усовршуваше.

Контакт

Телефон:
+389 (0)2 2571 123
+389 (0)2 2573 555
+389 (0)2 2572 068

info@satra.com.mk


Следете не' на социјалните мрежи

Сатра на Facebook

CeramicPro на Facebook

Сатра на Instagram

CeramicPro на Instagram

Grass на Instagram

Локација

Улица 34 бр. 7 нас. Илинден,
1041 Скопје, Р. Македонија