Термоизолација - Fiat Ducato

😍Fiat Ducato доби термоизолација со квалитетни термо панели од нашето сопствено производство!
👉И ова возило го прилагодивме целосно кон потребите на нашите клиенти со вградување на дополнителна опрема - погледнете ги фотографиите од сите детали!
- Еднострани полиестерски панели на кровот, челниот ѕид и страниците изработени од фиберглас ламинат со ХPS изолационен материјал
- Нелизгачки под со завршен слој кој го прави и отпорен на абење
- Полиестерски одлиени капаци на вратите
- Специјално дизајниран и функционален облик на данцињата за максимално искористување на товарниот волумен...
❗Контактирајте не за сите информации и побарајте понуда кај нас!


Печати   Е-пошта