Ласерско центрирање

👨‍🔧 Се што Ви е потребно на едно место:
најсовремена техника на ласерскo центрирање и балансирање на лесни, тешки товарни возила и приколки!

👉 Професионален тим со долго искуство - СА-ТРА - целосна грижа за Вашето возило!


Печати   Е-пошта