Производство и дизајн на фригобокс возила

👉 Нашата мисија е исполнување на Вашите желби и потреби!!!

👉 Целосно производство и дизајн на фриго бокс возила:

  • Термоизолација со термоизолирани панели од сопствено производство
  • Вградување разладен уред и дополнителна опрема за безбедно и лесно вршење на вашата дејност.

📍 Побарајте понуда на: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.


Печати   Е-пошта