About Us / News

Фригобоксови за Пекабеско

Целосно производство и дизајн на фриго бокс возила

Лесен куфер за возила

Немате потреба од ладилник ниту пак од возило со церада, тогаш нашиот ЛЕСЕН КУФЕР е решение за вас!

Изработка на комерцијално возило со церада

Изработка на комерцијално возило со церада за безбеден транспорт на вашиот омилен пијалок!

Надградба на комерцијални возила

Погледнете ги нашите последни надграби направени на комерцијални возила

Нашиот нов член КГЛ СИСТЕМС

Со Нашиот нов член КГЛ СИСТЕМС (КГЛ СА-ТРА) имаме за цел да бидеме флексибилни и имагинативни.

Sa-Tra

Starting in the far 1974, it was a small 32mworkshop with primitive tools and accessories.
Over time, more modern tools were gradually procured and the work was increasingly refined.

Contact

Phone:
+389 (0)2 2571 123
+389 (0)2 2573 555
+389 (0)2 2572 068

info@satra.com.mk


Follow us on social medias

Satra on Facebook

CeramicPro on Facebook

Satra on Instagram

CeramicPro on Instagram

Grass on Instagram

Location

Street 34, No. 7, Ilinden,
1041 Skopje, Macedonia