About Us / News

Термоизолација на комерцијални возила

Ние сме најдобриот партнер на Вашиот бизнис кога Ви треба термоизолација на комерцијални возила

Фриго бокс

Исполнивме уште еден списик на барања до најситен детаљ

Термоизолација - Fiat Ducato

Fiat Ducato доби термоизолација со квалитетни термо панели од нашето сопствено производство!

Термоизолација - Renault Master

Термоизолација на комерцијално возило - овој пат Renault Master

Fiat Talento - Термоизолација

Обрнете внимание на сите детали од нашата термоизолација на возилото Fiat Talento

Создадовме возила кои целосно одговараат на потребите на Мебел Ви!

Има причина зошто успешните компании секогаш не бираат за свои соработник - создадовме возила кои целосно одговараат на потребите на Мебел Ви!

Sa-Tra

Starting in the far 1974, it was a small 32mworkshop with primitive tools and accessories.
Over time, more modern tools were gradually procured and the work was increasingly refined.

Contact

Phone:
+389 (0)2 2571 123
+389 (0)2 2573 555
+389 (0)2 2572 068

info@satra.com.mk


Follow us on social medias

Satra on Facebook

CeramicPro on Facebook

Satra on Instagram

CeramicPro on Instagram

Grass on Instagram

Location

Street 34, No. 7, Ilinden,
1041 Skopje, Macedonia