About Us / News

Балансирање и центрирање на лесни и тешки товарни возила

Професионални, искусни, опремени - целосна грижа за Вашето возило!

Уште еден проект - Надградба на комерцијални возила

Уште еден проект надградба на комерцијално возило е во тек, уште една успешно реализирана соработка на повидок!

24/7 "Прва Помош" за Вашето возило

 Било каде било кога, SCANIA Assistance кога Ви е потребна „прва помош“ за Вашето Scania возило!

Салон за разубавување на Вашата "Драга"

Препуштете ни ја нам и на нашиот искусен тим

Sa-Tra

Starting in the far 1974, it was a small 32mworkshop with primitive tools and accessories.
Over time, more modern tools were gradually procured and the work was increasingly refined.

Contact

Phone:
+389 (0)2 2571 123
+389 (0)2 2573 555
+389 (0)2 2572 068

info@satra.com.mk


Follow us on social medias

Satra on Facebook

CeramicPro on Facebook

Satra on Instagram

CeramicPro on Instagram

Grass on Instagram

Location

Street 34, No. 7, Ilinden,
1041 Skopje, Macedonia