About Us / News

Лесен Куфер

Ова е уште еден од многуте успешно реализирани проекти 

Термоизолација на возилото на MedicalGroup

Подобро и од она што тие го замислија и очекуваа

Дополнителна опрема според потребите...

Добро утро во првиот работен ден оваа недела!

Tермоизолација на комерцијално возило со вградена дополнителна опрема

Реализирана уште една успешна соработка со реномирана компанија од соседно Косово

Фриго бокс - Пекабеско

Задоволните клиенти секогаш се враќаат

Sa-Tra

Starting in the far 1974, it was a small 32mworkshop with primitive tools and accessories.
Over time, more modern tools were gradually procured and the work was increasingly refined.

Contact

Phone:
+389 (0)2 2571 123
+389 (0)2 2573 555
+389 (0)2 2572 068

info@satra.com.mk


Follow us on social medias

Satra on Facebook

CeramicPro on Facebook

Satra on Instagram

CeramicPro on Instagram

Grass on Instagram

Location

Street 34, No. 7, Ilinden,
1041 Skopje, Macedonia