About Us / News

СЕ што Ви е потребно за Вашето возило

Буквално се што Ви е потребно

Совршена боја за Вашето возило

Сакате совршена боја за Вашиот автомобил?

Кај нас Вашето возило е во најсигурни раце!

Буквално се што Ви е потребно за Вашиот автомобил ќе најдете кај нас 

Врвна технологија и високо квалитетни фарбарски материјали

Ваше е само да одберете боја, останатото препуштете ни го нам

Салон за разубавување на Вашиот автомобил

И Вашето возило ќе „светне“ како ново!

Sa-Tra

Starting in the far 1974, it was a small 32mworkshop with primitive tools and accessories.
Over time, more modern tools were gradually procured and the work was increasingly refined.

Contact

Phone:
+389 (0)2 2571 123
+389 (0)2 2573 555
+389 (0)2 2572 068

info@satra.com.mk


Follow us on social medias

Satra on Facebook

CeramicPro on Facebook

Satra on Instagram

CeramicPro on Instagram

Grass on Instagram

Location

Street 34, No. 7, Ilinden,
1041 Skopje, Macedonia